023 751 51 82

Cannonau di Sardegna DOC Nepente di Oliena

Wijn Italië

Morgen in huis!*
Overmorgen in huis!*
€ 12,42
Op voorraad
SKU
8026037000013
Druif: Cannonau Lekker met: Varken Rood vlees Kaas Pasta Pizza Alcohol percentage: 14,5% Drinktemperatuur 18°C

Deze heerlijke wijn heeft een felle rode kleur met een paarse tint die verandert in granaat kleur naarmate de wijn verder rijpt. De smaak is intens en ruikt boeiend. Fruitige tonen van kersen en kleine rode vruchten worden gecombineerd met de bloemengeuren van roos en violet. Vanille en kruidige nuances kunnen aan het einde worden ontdekt. In de mond is de smaak vol en gestructureerd. Het alcoholgehalte wordt goed ondersteund door lichte zuur en zachte tannine. Serveertemperatuur 18 graden Celsius. Past uitstekend bij vleesgerechten en kaas plateaus.

Deze heerlijke Italiaanse rode wijn heeft een felle rode kleur met een paarse tint die verandert in granaat kleur naarmate de wijn verder rijpt. De smaak is intens ende wijn ruikt boeiend. Fruitige tonen van kersen en kleine rode vruchten worden gecombineerd met de bloemengeuren van roos en violet. Vanille en kruidige nuances kunnen aan het einde worden ontdekt. In de mond is de smaak vol en gestructureerd. Het alcoholgehalte wordt goed ondersteund door een goed geïntegreerde zuurgraad en zachte tannine. Serveertemperatuur 18 graden Celsius. Past uitstekend bij vleesgerechten en kaas plateaus.


Botteling en opslag
NEPENTE-wijn wordt gesteriliseerd en onder stikstofdruk gebotteld. Het raffineren in flessen helpt de rijping van de wijn, die wordt verrijkt met fruitige en kruidige tonen. Bewaar de flessen op ideale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, in horizontale positie en in het donker

Meer informatie
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht
Bottle Size
750ML
Druif
Cannonau
Regio
Sardinië
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cannonau di Sardegna DOC Nepente di Oliena
Uw waardering