023 205 2012

pizza piri piri

Met de italiaanse pizzabodem van DiGesu Large met een diameter van 34 centimer maak je in een handomdraai een overheerlijke Italiaanse pizza.  De pizzabodem bestaat slechts uit meel van durumtarwe, aardappelzetmeel, sojalecithine, extra vierge olijfolie, zout, biergist, water.

Pizza Piri Piri Recept

Pizza Piri piri Ingredienten

1 x pizzabodems

1 x pelati 500 gram

1 x mozerela, jonge kaas of cheddar kaas

1 x Jindungo

1 x Padano

1 x eetlepel olijfolie

1 x alles wat je verder lekker vind 


Pizza Piri Piri Bereiding

Stap 1. Doe de Pelati in een kom en mix deze met een staafmixer tot het een gladde saus is.

Stap 2. Rasp de Padano kaas.

Stap 3. Giet met een pollepel de de saus in het midden van de pizza en leg de pollepel erop. Maak langzaam draaiende bewegen naar buiten toe zodat de saus over de pizza verdeeld wordt.

Stap 4. Bestrooi de pizza met cheddar kaas en /of mozarella of jonge kaas.

Stap 5. Bestrijk de  de randen van de pizza met olijfolie.

Stap 5. Voeg ingrdedienten toe die jezelf lekker vind. Bestrooi de pizza vervolgens met de Padano kaas en stop deze in de oven.

De pizza moet ongeveer 5 minuten op een temperatuur van 250 graden in de oven. Eenmaal uit de oven besprenkel je de pizza naar wens met Jindungo.

Buon appetito / eet smakelijk!

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren