SICAL Lote Super Bar • 1kg Koffiebonen

none

SICAL Lote Super Bar • 1kg Koffiebonen

€ 17,27

Beschikbaarheid: Op voorraad

Koffie Body
Koffie Acidity
Koffie Aroma
Koffie Balance

Schrijf de eerste review over dit product

Over SICAL Lote Super Bar • 1kg Koffiebonen

Het Portugese merk Sical Super Bar is het resultaat van een strenge selectie en  combinatie van de beste koffiebonen uit de Portugese ex-koloniën. De smaak komt met name van de Afrikaanse koffiebonen af. Daarnaast draagt dit ook bij aan de kracht van de koffie. 

Druiven Je verdient 10 Druiven voor het schrijven van een review en 10 Druiven voor het geven van sterren
Beschrijving

Het Portugese merk SICAL Super Bar is het resultaat van een strenge selectie en  combinatie van de beste koffiebonen uit de Portugese ex-koloniën. De smaak komt met name van de Afrikaanse koffiebonen af. Daarnaast draagt dit ook bij aan de kracht van de koffie. 

 

SICAL

Opgericht op 25 april 1947 door Vincente Peres, een man die graag koffie drinkt. Hij was altijd alert op de behoefte van de consument, zo ontstond het merk SICAL. Met minder dan tien werknemers en geen eigen product-installaties, maar met een grote wil en ambitie is hij SICAL begonnen. Hierdoor was hij de grootste importeur van pure gebrande koffie in Porto. SICAL werd al snel onafhankelijk wat een succes opleverde. De groei en uitbreiding van het bedrijf zorgden er uiteindelijk voor dat het merk zelf koffie ging branden en verpakken. 

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Write Your Own Review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit