Bacalhau

bacalhau


Op zoek naar echte bacalhau van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Salinto aan het juiste adres!
De gedroogde en gezouten kabeljauw die je in onze webwinkel kunt bestellen is duurzaam gevangen in de Noorse zee. Onze hoge kwaliteit bacalhau wordt met de hand geproduceerd. Alleen de beste en meest verse kabeljauw worden geselecteerd om vervolgens te zouten en te drogen volgens traditionele methoden.
Hygiëne is een belangrijk onderdeel van ons productie- en bewaarproces. Wij bewaren de kabeljauw niet in open bakken die aan stof of schadelijke buitenlucht kan worden blootgesteld. De kabeljauw wordt verpakt in onze eigen Salinto verpakking en wordt gekoeld bewaard. Onze merk verpakking is voorzien van een sticker met alle wettelijke informatie, houdbaarheidsdatum en een Europees keurmerk.
De kabeljauw is gezouten en gedroogd en kan daarom met de post worden verstuurd. Na ontvangst kunt u de bacalhau tot een jaar in de koelkast bewaren. Op elke verpakking staat een houdbaarheidsdatum.
Omdat Salinto u de beste kwaliteit wilt bieden, maken wij in onze webwinkel onderscheid in de Body en de Wings van de kabeljauw:
Bacalhau Body is het midden gedeelte van de vis en deze stukken zijn de dikkere gedeelten van de vis. Deze stukken zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld ovengerechten.
Bacalhau Wings zijn het dunnere gedeelte van de kabeljauw maar net zo lekker! Deze stukken zijn geschikt voor bijvoorbeeld het maken van pasteitjes, Bacalhau à Brás of een broodje bakkeljauw.
Bacalhau Tails Dit is de staart van de bacalhau. Iets lastiger schoon te maken, maar de kwaliteit is zoals u gewend bent natuurlijk wel erg goed. Bacalhau tails zijn met name geschikt om soep van te maken. 
Hieronder vind je de beste bacalhau in diverse hoeveelheden.

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 23 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Baccala Salato Filetto Tagliapietra 500 gram

Normale prijs: € 15,99

Special Price € 13,99

Baccala Salato Filetto Tagliapietra 500 gram is Italiaanse gezouten en gedroogde kabeljauw in filet vorm. Normaal gesproken wordt deze vis zonder verpakking aan de Italiaanse en Nederlandse top restaurants geleverd. Voor Salinto is er speciaal een verpakking gemaakt zodat je thuis ook kunt smullen van deze heerlijke vis. Echt een vis voor onze fijnproevers!

 

Inhoud

500 gram Gedroogde gezouten kabeljauw in filet vorm.

Koel bewaren tussen + 2˚c en 5˚c

Ingrediënten: Kabeljauw, zout. Bewerking: Gezouten en gedroogd. Allergeen: VIS.

 

Bacalhau gesnipperd 1000 gram | Lascas (Mijas) de bacalhau do Salinto

Normale prijs: € 16,95

Special Price € 14,95

Bacalhau gesnipperd 1000 gram | Lascas (Mijas) de bacalhau do Salinto is een echt kwaliteits product van Salinto. Salinto is marktleider in Nederland in de verkoop van bacalhau. Je hoeft de bacalhau niet meer te plukken. Je weekt de gesnipperde bacalhau een dag van te voren en de volgende dag maak eenvoudig de lekkerste bacalhau gerechten!

Bacalhau Body 500 gram

Normale prijs: € 12,94

Special Price € 10,95

De gedroogde en gezouten kabeljauw die je in onze webwinkel kunt bestellen is duurzaam gevangen in de Noorse zee. Onze hoge kwaliteit bacalhau wordt met de hand geproduceerd. Alleen de beste en meest verse kabeljauw worden geselecteerd om vervolgens te zouten en te drogen volgens traditionele methoden. Bij Salinto wordt in kleine hoeveelheden en met liefde voor de bacalhau geproduceerd. 

Het productie proces duurt minimaal 2 maanden en de vis bestaat uit 2 pure ingrediënten: kabeljauw en zout.

Je kunt bij Salinto kiezen uit Bacalhau Body, Wings en Tails. Voor Bacalhau Body wordt alleen het middenstuk van de kabeljauw gesneden. Op die manier ontvang je heerlijke dikke stukken bacalhau die ook erg geschikt zijn voor bijvoorbeeld ovengerechten.

Bacalhau Hele Vis 4.4 kg

Normale prijs: € 85,80

Special Price € 77,00

De gedroogde en gezouten kabeljauw die je in onze webwinkel kunt bestellen is duurzaam gevangen in de Noorse zee. Onze hoge kwaliteit bacalhau wordt met de hand geproduceerd. Alleen de beste en meest verse kabeljauw worden geselecteerd om vervolgens te zouten en te drogen volgens traditionele methoden. Bij Salinto wordt in kleine hoeveelheden en met liefde voor de bacalhau geproduceerd. 

Het productie proces duurt minimaal 2 maanden en de vis bestaat uit 2 pure ingrediënten: kabeljauw en zout.

Je kunt bij Salinto kiezen uit een Hele vis, Bacalhau Body, Wings en Tails. 

Gezouten kabeljauw is in Nederland onder de naam bakkeljauw, bacalhau, bacalao, morue of gewoon zoutevis te koop. De stukken hebben 16 uur weektijd nodig. Leg hiervoor de bacalhau in water en ververs deze om de 3 uur. 

Inhoud

3.200 gram Gedroogde gezouten kabeljauw (gadus morhua) Hele vis zonder de kop.

Koel bewaren tussen + 2˚c en 5˚c

Ingredienten: Kabeljauw, zout. Bewerking: Gezouten en gedroogd. Allergeen: VIS.

 

Voedingwaarden per 100 g: 

Energie: 121 kcal = 508 kJ, totale vetgehalte: 0,5 g, koolhydraten: 0 g, verzadigde vetten: 0 g, eiwit: 29 g, trans-vet: 0 g, voedingsvezels: 0 g, natrium:  7.350 mg. 

Bacalhau Hele Vis 3.4 kg

Normale prijs: € 66,30

Special Price € 59,50

De gedroogde en gezouten kabeljauw die je in onze webwinkel kunt bestellen is duurzaam gevangen in de Noorse zee. Onze hoge kwaliteit bacalhau wordt met de hand geproduceerd. Alleen de beste en meest verse kabeljauw worden geselecteerd om vervolgens te zouten en te drogen volgens traditionele methoden. Bij Salinto wordt in kleine hoeveelheden en met liefde voor de bacalhau geproduceerd. 

Het productie proces duurt minimaal 2 maanden en de vis bestaat uit 2 pure ingrediënten: kabeljauw en zout.

Je kunt bij Salinto kiezen uit een Hele vis, Bacalhau Body, Wings en Tails. 

Gezouten kabeljauw is in Nederland onder de naam bakkeljauw, bacalhau, bacalao, morue of gewoon zoutevis te koop. De stukken hebben 16 uur weektijd nodig. Leg hiervoor de bacalhau in water en ververs deze om de 3 uur. 

Inhoud

3.200 gram Gedroogde gezouten kabeljauw (gadus morhua) Hele vis zonder de kop.

Koel bewaren tussen + 2˚c en 5˚c

Ingredienten: Kabeljauw, zout. Bewerking: Gezouten en gedroogd. Allergeen: VIS.

 

Voedingwaarden per 100 g: 

Energie: 121 kcal = 508 kJ, totale vetgehalte: 0,5 g, koolhydraten: 0 g, verzadigde vetten: 0 g, eiwit: 29 g, trans-vet: 0 g, voedingsvezels: 0 g, natrium:  7.350 mg. 

Bacalhau Hele Vis 4.1 kg

Normale prijs: € 79,95

Special Price € 71,75

De gedroogde en gezouten kabeljauw die je in onze webwinkel kunt bestellen is duurzaam gevangen in de Noorse zee. Onze hoge kwaliteit bacalhau wordt met de hand geproduceerd. Alleen de beste en meest verse kabeljauw worden geselecteerd om vervolgens te zouten en te drogen volgens traditionele methoden. Bij Salinto wordt in kleine hoeveelheden en met liefde voor de bacalhau geproduceerd. 

Het productie proces duurt minimaal 2 maanden en de vis bestaat uit 2 pure ingrediënten: kabeljauw en zout.

Je kunt bij Salinto kiezen uit een Hele vis, Bacalhau Body, Wings en Tails. 

Gezouten kabeljauw is in Nederland onder de naam bakkeljauw, bacalhau, bacalao, morue of gewoon zoutevis te koop. De stukken hebben 16 uur weektijd nodig. Leg hiervoor de bacalhau in water en ververs deze om de 3 uur. 

Inhoud

3.200 gram Gedroogde gezouten kabeljauw (gadus morhua) Hele vis zonder de kop.

Koel bewaren tussen + 2˚c en 5˚c

Ingredienten: Kabeljauw, zout. Bewerking: Gezouten en gedroogd. Allergeen: VIS.

 

Voedingwaarden per 100 g: 

Energie: 121 kcal = 508 kJ, totale vetgehalte: 0,5 g, koolhydraten: 0 g, verzadigde vetten: 0 g, eiwit: 29 g, trans-vet: 0 g, voedingsvezels: 0 g, natrium:  7.350 mg. 

Bacalhau Hele Vis 4 kg

Normale prijs: € 78,00

Special Price € 70,00

De gedroogde en gezouten kabeljauw die je in onze webwinkel kunt bestellen is duurzaam gevangen in de Noorse zee. Onze hoge kwaliteit bacalhau wordt met de hand geproduceerd. Alleen de beste en meest verse kabeljauw worden geselecteerd om vervolgens te zouten en te drogen volgens traditionele methoden. Bij Salinto wordt in kleine hoeveelheden en met liefde voor de bacalhau geproduceerd. 

Het productie proces duurt minimaal 2 maanden en de vis bestaat uit 2 pure ingrediënten: kabeljauw en zout.

Je kunt bij Salinto kiezen uit een Hele vis, Bacalhau Body, Wings en Tails. 

Gezouten kabeljauw is in Nederland onder de naam bakkeljauw, bacalhau, bacalao, morue of gewoon zoutevis te koop. De stukken hebben 16 uur weektijd nodig. Leg hiervoor de bacalhau in water en ververs deze om de 3 uur. 

Inhoud

3.200 gram Gedroogde gezouten kabeljauw (gadus morhua) Hele vis zonder de kop.

Koel bewaren tussen + 2˚c en 5˚c

Ingredienten: Kabeljauw, zout. Bewerking: Gezouten en gedroogd. Allergeen: VIS.

 

Voedingwaarden per 100 g: 

Energie: 121 kcal = 508 kJ, totale vetgehalte: 0,5 g, koolhydraten: 0 g, verzadigde vetten: 0 g, eiwit: 29 g, trans-vet: 0 g, voedingsvezels: 0 g, natrium:  7.350 mg. 

Bacalhau Hele Vis 3.7 kg

Normale prijs: € 72,15

Special Price € 64,75

De gedroogde en gezouten kabeljauw die je in onze webwinkel kunt bestellen is duurzaam gevangen in de Noorse zee. Onze hoge kwaliteit bacalhau wordt met de hand geproduceerd. Alleen de beste en meest verse kabeljauw worden geselecteerd om vervolgens te zouten en te drogen volgens traditionele methoden. Bij Salinto wordt in kleine hoeveelheden en met liefde voor de bacalhau geproduceerd. 

Het productie proces duurt minimaal 2 maanden en de vis bestaat uit 2 pure ingrediënten: kabeljauw en zout.

Je kunt bij Salinto kiezen uit een Hele vis, Bacalhau Body, Wings en Tails. 

Gezouten kabeljauw is in Nederland onder de naam bakkeljauw, bacalhau, bacalao, morue of gewoon zoutevis te koop. De stukken hebben 16 uur weektijd nodig. Leg hiervoor de bacalhau in water en ververs deze om de 3 uur. 

Inhoud

3.200 gram Gedroogde gezouten kabeljauw (gadus morhua) Hele vis zonder de kop.

Koel bewaren tussen + 2˚c en 5˚c

Ingredienten: Kabeljauw, zout. Bewerking: Gezouten en gedroogd. Allergeen: VIS.

 

Voedingwaarden per 100 g: 

Energie: 121 kcal = 508 kJ, totale vetgehalte: 0,5 g, koolhydraten: 0 g, verzadigde vetten: 0 g, eiwit: 29 g, trans-vet: 0 g, voedingsvezels: 0 g, natrium:  7.350 mg. 

Bacalhau Hele Vis 3.8 kg

Normale prijs: € 74,10

Special Price € 66,50

De gedroogde en gezouten kabeljauw die je in onze webwinkel kunt bestellen is duurzaam gevangen in de Noorse zee. Onze hoge kwaliteit bacalhau wordt met de hand geproduceerd. Alleen de beste en meest verse kabeljauw worden geselecteerd om vervolgens te zouten en te drogen volgens traditionele methoden. Bij Salinto wordt in kleine hoeveelheden en met liefde voor de bacalhau geproduceerd. 

Het productie proces duurt minimaal 2 maanden en de vis bestaat uit 2 pure ingrediënten: kabeljauw en zout.

Je kunt bij Salinto kiezen uit een Hele vis, Bacalhau Body, Wings en Tails. 

Gezouten kabeljauw is in Nederland onder de naam bakkeljauw, bacalhau, bacalao, morue of gewoon zoutevis te koop. De stukken hebben 16 uur weektijd nodig. Leg hiervoor de bacalhau in water en ververs deze om de 3 uur. 

Inhoud

3.200 gram Gedroogde gezouten kabeljauw (gadus morhua) Hele vis zonder de kop.

Koel bewaren tussen + 2˚c en 5˚c

Ingredienten: Kabeljauw, zout. Bewerking: Gezouten en gedroogd. Allergeen: VIS.

 

Voedingwaarden per 100 g: 

Energie: 121 kcal = 508 kJ, totale vetgehalte: 0,5 g, koolhydraten: 0 g, verzadigde vetten: 0 g, eiwit: 29 g, trans-vet: 0 g, voedingsvezels: 0 g, natrium:  7.350 mg.