023 751 51 82

JOSÉ Gourmet Inktvis in olijfolie met knoflook

Morgen in huis!*
Overmorgen in huis!*
€ 10,88
Op voorraad
SKU
560040920045432

JOSÉ Gourmet Inktvis in olijfolie met knoflook


Geniet van JOSÉ Gourmet Inktvis in olijfolie met knoflook recht uit een prachtig verpakt blikje. Heerlijk op een toastje bij de borrel of op een broodje tijdens de lunch. 

JOSÉ Gourmet Inktvis in olijfolie met knoflook


Geniet van JOSÉ Gourmet Inktvis in olijfolie met knoflook recht uit een prachtig verpakt blikje. Heerlijk op een toastje bij de borrel of op een broodje tijdens de lunch. 


Naast JOSÉ Gourmet Inktvis in olijfolie met knoflook kun je ook de volgende variaties bij ons bestellen:  • Bacalhau met knoflook in olijfolie

  • Sardines in extra virgin olijfolie

  • Tonijn filet in olijfolie

  • Makreel in olijfolie

  • Sardinen in tomatensaus


 


Over JOSÉ Gourmet


Het assortiment van JOSÉ Gourmet is breed, van olijfolie tot jam en vis. De kwaliteit van JOSÉ Gourmet staat voorop, daarom wordt er rekening gehouden met de seizoenen. De vis wordt bijvoorbeeld alleen gevangen in het seizoen die voor de vissoort het beste is. Zo worden ook het fruit en de olijven geplukt in het perfecte seizoen, wanneer deze op de piek van hun smaak zijn. De traditionele smaken van JOSÉ Gourmet worden gecombineerd met moderne aspecten. Bijvoorbeeld de olijfolie van bomen die meer dan een eeuw oud zijn, maar dan met hete pepers of rozemarijn als twist.

Meer informatie
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: JOSÉ Gourmet Inktvis in olijfolie met knoflook
Uw waardering