023 751 51 82

SICAL Lote Clássico • koffiepads

Morgen in huis!*
Overmorgen in huis!*
€ 4,48
Op voorraad
SKU
SI-LO-LA

In de doos zitten 16 koffiepads waarmee je een heerlijke Portugees kopje koffie kan zetten. 


Het Portugese merk Sical Super Bar is het resultaat van een strenge selectie en  combinatie van de beste koffiebonen uit de Portugese ex-koloniën. De smaak komt met name van de Afrikaanse koffiebonen af. Daarnaast draagt dit ook bij aan de kracht van de koffie. 

Het Portugese merk SICAL is het resultaat van een strenge selectie en combinatie van de beste koffiebonen uit de Portugese ex-koloniën. De smaak komt met name van de Afrikaanse koffiebonen af. Daarnaast draagt dit ook bij aan de kracht van de koffie. 


SICAL


Opgericht op 25 april 1947 door Vincente Peres, een man die graag koffie drinkt. Hij was altijd alert op de behoefte van de consument, zo ontstond het merk SICAL. Met minder dan tien werknemers en geen eigen product-installaties, maar met een grote wil en ambitie is hij SICAL begonnen. Hierdoor was hij de grootste importeur van pure gebrande koffie in Porto. SICAL werd al snel onafhankelijk wat een succes opleverde. De groei en uitbreiding van het bedrijf zorgden er uiteindelijk voor dat het merk zelf koffie ging branden en verpakken. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SICAL Lote Clássico • koffiepads
Uw waardering