Zelf Portugese koffiecups maken

Portugese koffiecups

Een goede kop koffie is natuurlijk het aller lekkerst. Met Salinto's assortiment aan Portugese Koffie is het genieten geblazen!

In ons assortiment vind je de lekkerste koffiebonen, maar ook gemalen koffie. Ben je toch op zoek naar koffie cups? Scroll dan even verder, want wij hebben een goede tip voor je!

Portugese koffiecups maken

Steeds meer mensen hebben thuis een koffiezet apparaat met cups. Deze cups koop je vaak in de supermarkt of speciale winkels, maar Portugese cups vinden blijft lastig! Bij Salinto worstelen we hier al langer mee, en we hebben de oplossing gevonden... Bij HEMA ontdekten wij een handig apparaat waarmee je zelf koffiecups kan maken. Het enige wat je nog nodig hebt is Portugese gemalen koffie of koffiebonen om zelf te malen. Vervolgens voeg je deze toe aan het cupje, even draaien en klaar! Hieronder is in het filmpje te zien hoe gemakkelijk het werkt.

"https://www.youtube.com/watch?v=vG7HDUyz27w&ab_channel=HEMA"

Portugese koffie

Bestel nu jouw favoriete gemalen koffie of koffiebonen uit Portugal via Salinto en voor je het weet heb jij overheerlijke Portugese koffie capsules in huis!

Verken meer