YouTube tip: Koken met Esporão

Esporao Gerecht

Het YouTube kanaal van Esporão laat het water in je mond lopen! Hier vind je de lekkerste Portugese recepten uitgelegd en bereid door de chef zelf. Bekijk hieronder de eerste vier afleveringen. En niet getreurd, er is meer!Cataplana de Litão da Ria Formosa Chef André Magalhães Borrego Recheado Chef José Júlio Vintém Ensopado de Enguias Chef Pedro Pena Bastos Feijoada de Batata Doce e Lulas da Toneira Chef José Pinheiro

Bekijk alle video's van Esporão & A Comida Portuguesa A Gostar Dela Própria" align="center" link="url:https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fchannel%2FUC-auK24fZQ_N3zBKqCNzGnQ%2Ffeatured%3F%26ab_channel%3DEspor%25C3%25A3o%2526AComidaPortuguesaAGostarDelaPr%25C3%25B3pria||target:%20_blank|"

Het project ontstond in Alentejo uit een onbedwingbaar verlangen om de beste wijnen te maken. Deze passie vormt de basis van Esporão's doen en laten. Een passie die zij ook in andere producten en streken graag terugzien. De natuur is altijd hun inspiratiebron geweest en helpt het merk om te excelleren. Esporão respecteert en beschermt de natuur. Daarbij bouwt het mee aan een veelbelovende toekomst. Esporão vindt dat bedrijven de maatschappij moeten dienen, niet andersom. Zij streven ernaar om altijd verantwoord te handelen. Deze verantwoordelijkheid is noch abstract noch slechts collectief, maar eerder individueel. De wijnen zorgen voor een groot deel van de bekendheid. Heb je wel eens zo'n heerlijke wijn geproefd? Bij Salinto verkopen we verschillende wijnen, bekijk hieronder de collectie!

Shop alle wijnen van Esporão bij Salinto" align="center" link="url:https%3A%2F%2Fsalinto.nl%2Fwijn%2Fwijnhuis%2Fesporao.html|||"

1656" img_size="full" onclick="custom_link" link="https://salinto.nl/wijn/wijnhuis/esporao/espor-o-reserva-branco.html"]1655" img_size="full" onclick="custom_link" link="https://salinto.nl/wijn/wijnhuis/esporao/espor-o-reserva-tinto.html"]1653" img_size="full" onclick="custom_link" link="https://salinto.nl/wijn/wijnhuis/esporao/defesa-do-espor-o-branco.html"]1654" img_size="full" onclick="custom_link" link="https://salinto.nl/wijn/wijnhuis/esporao/defesa-do-espor-o-tinto.html"

Verken meer