Yellow Bus Tours

Lijkt het jou heel leuk om verschillende steden in Portugal te verkennen per bus? Maak dan eens gebruik van Yellow Bus Tours in verschillende steden in Portugal! Met Yellow Bus Tours kan je verschillende plaatsen in Portugal verkennen. Je kan ervoor kiezen om de bus te pakken in Lissabon, Porto, Braga, Coimbra, Madeira en Guimarães. De bus brengt je langs allerlei bekende bezienswaardigheden die je echt niet mag missen! Wil je liever ergens een wijntje drinken op het terras? Of heb je trek in een typisch Portugese maaltijd? Dan kan je bij iedere gewenste bushalte natuurlijk gewoon uitstappen. In Lissabon brengt Yellow Bus Tours je langs verschillende monumenten en bekende gebouwen. Zo kan je met de bus naar de wijk Belém waar je het bekende Mosteiro dos Jerónimos vindt. Ook kan je hier het Padrão dos Descobrimentos of Torre de Belém bezoeken, maar ook kom je langs veel verschillende musea. Wanneer je Belém bezoekt mag je Pastéis de Belém zeker niet missen. Tip van ons, haal hier genoeg om de mensen thuis te trakteren, dan maak je echt vrienden! Wanneer je in Lissabon met Yellow Bus Tours gaat kan je korting krijgen op verschillende bezienswaardigheden in de stad zoals Elevador de Santa Justa. Daarnaast kan je ook reizen met de speciale tram van Yellow Bus, zo zie je alle mooie plekken in de stad! Als je voor een tour in Porto kiest, ga je vanaf het historische centrum naar Foz do Douro en onderweg passeer je ook Serralves en Casa da Música. Bij Vila Nova de Gaia mag je de lekkerste port echt niet missen. Het vertrekpunt van deze bus is bij Torre dos Clérigos. Tijdens de tour wordt er informatie gegeven over alle bezienswaardigheden waar je langskomt. Bij de tours in Lissabon en Porto is er een Nederlandse vertaling aanwezig in de bus. In de andere steden is er geen Nederlandse vertaling, maar wel Engelse vertaling. In iedere stad waar Yellow Bus Tours rijdt, is het mogelijk op een gewenste halte uit te stappen.598" 1162" img_size="full"

Yellow Bus in Lissabon

De Yellow Bus Tours in Lissabon vertrekt om de 20 minuten vanaf Praça da Figueira. Vanaf 19.00 uur vertrekt de bus om de 30 minuten. Van juni tot en met september rijden de bussen van 09.00 uur tot 20.00 uur en van oktober tot en met mei van 09.00 uur tot 17.30 uur. Een kaartje voor Yellow Bus Tours kost € 16,-.

Yellow Bus in Porto

Yellow Bus Tours in Porto vertrekt iedere 30 minuten vanaf Torre dos Clérigos. Van juni tot en met september rijden de bussen van 09.15 uur tot 18.15 uur. Van oktober tot en met mei rijden de bussen elke dag van 09.30 uur tot 17.30 uur. Een kaartje voor deze bus kost € 15,-.Bron: Yellow Bus Tours

Verken meer