Wijnhuis: Quinta do Portal

Quinta do Portal Wijnhuis

Quinta do Portal is een wijn producerend familiebedrijf bedrijf dat met passie het ‘Boutique Winery’ concept handhaaft. Het wijnhuis produceert met veel trots DOC Douro wijnen, premium Port wijnen en Moscatel. Deze productie, dat begon in de vroege jaren ’90 van de twintigste eeuw, heeft als basis een honderdjarig landgoed waar de familie sinds de laatste jaren van de negentiende eeuw port produceert. De betrokkenheid bij het produceren van kwaliteitswijnen is sinds het begin, de hart en ziel van Quinta do Portal. De inspanning, passie en toewijding zijn in de loop van de jaren erkend op nationaal en internationaal niveau.

Salinto's collectie Quinta do Portal

Salinto verkoopt verschillende wijnen uit de collectie van het wijnhuis van Quinta do Portal. Zo beschikt Salinto's collectie over twee rode wijnen, een witte wijn en een rosé. Mocht u voorkeur hebben voor een andere wijn van dit wijnhuis, laat het ons dan weten!

Bekijk hier alle wijnen van het wijnhuis Quinta do Portal!" align="left" link="url:https%3A%2F%2Fsalinto.nl%2Fwijn%2Fwijnhuis%2Fquinta-do-portal.html|||"


Verken meer