Guaraná Antarctica bestel je bij Salinto!

Guaraná bestellen

Guaraná Antarctica

Guaraná Antarctica is de populairste Braziliaanse frisdrank vanwege zijn unieke zoetheid en rijke smaak. Het is verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingen, waaronder blikjes en flessen. Het merk won vorig jaar de "Top of Mind"-enquête van de UKF Group, als een van de populairste dranken van Brazilië. Het Guaraná bessen boerderij ligt in het hart van de Amazone.

De wereldberoemde drank werd in 1921 door twee broers gecreëerd. Het werd onmiddellijk een succes bij de Brazilianen. Nu ook door heel de wereld. 

Guaraná, waarvan de naam afkomstig is van het Braziliaanse inheemse woord voor de plant en zijn vrucht, is een tropische plant die inheems is in de noordelijke Amazone gebieden van Zuid-Amerika. De vrucht is zoet, vlezig en rood van kleur. Guaraná bevat ongeveer tweemaal de hoeveelheid cafeïne die in koffiebonen zit. Voor de inheemse bevolking heeft Guaraná een culturele betekenis omdat het oorspronkelijk werd gebruikt als voorbereiding op de jacht en oorlog.

Ben je op zoek naar Guaraná Antarctica? Bestel dan hier!

  • Guaraná Antarctica heeft een 100% natuurlijke smaak. 
  • Suikerriet wordt gebruikt om het product volledig te zoeten. Het is geen glucosestroop. Dit resulteert in een meer natuurlijke en zachtere smaak.
  • De zachte smaak van Guaraná Antarctica opent de deur voor nieuwe mogelijkheden in de keuken. Geniet met ijs, een scheutje sinaasappel of zelfs in cocktails.

 


Verken meer