Forum Algarve

Algarve Forum

Alles onder een dak bij Forum Algarve. Een mooi en groot winkelcentrum aan de rand van Faro. De winkels zijn wat luxer dan gemiddeld en boven vind je een food court. Het winkelcentrum is een van de grootste winkelcentra in de regio. Met 100 winkels is er voor ieder wat wils. Heeft u geen zin om te winkelen maar gaat u liever naar de film? Dan kan dat ook! Er is een bioscoop met 5 zalen gevestigd in dit winkelcentrum. Naast het Forum Algarve is een Decatlon te vinden van gigantisch formaat. De ideale plek voor sportspullen of natuurlijk strandspullen!

Food Court Forum Algarve

Trek gekregen van al het winkelen? Dan kunt u lekker een hapje eten op het speciale Food Court van Forum Algarve. Hier zijn maar liefst 20 restaurants gevestigd. Een tip van ons, de Vitaminas bar geeft tussen 17.00 en 19.00 uur een happy hour, genieten! Liever zelf wat maken? Dan is er ook een gigantische supermarkt gevestigd in dit winkelcentrum. Het is een supermarkt welke van alle gemakken is voorzien.

Bereikbaarheid

Het winkelcentrum is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is voldoende parkeerplek. De parkeerplaats biedt ruimte aan 2.300 voertuigen. Komt u van het vliegveld? Niet getreurd, Forum Algarve is hierop ingesteld. Naast een vluchtinformatie service is er ook een check-in punt om uw vliegtickets te printen. Daarnaast worden er ook trein en bustickets verstrekt en kunt u uw bagage veilig in een kluis opbergen gedurende uw bezoek.

Praktische informatie

Forum Algarve ligt op slechts 10 minuten rijden van vliegveld Faro. Openingstijden: Maandag t/m zondag 10.00 - 00.00 uur Let op: de openingstijden variëren per seizoen. Klik hier om de actuele openingstijden te bekijken.

Verken meer