Feliz Ano Novo!

Ano feliz

Namens het gehele team van Salinto en Pinto Solutions alvast de beste wensen voor 2017, Feliz Ano Novo!? Salinto is voor mij meer dan alleen maar een webwinkel. Het idee is ontstaan uit een persoonlijk gevoel dat ik meer met Portugal wilde doen. Mijn moeder is Nederlandse en na de dood van mijn vader 2 jaar geleden liep ik rond met een onbestemd gevoel dat Portugal steeds meer naar de achtergrond verdween. Mijn missie is om met Salinto de Portugese gemeenschap bij elkaar te brengen en Portugal nog meer op de kaart te zetten in Nederland. Want eigenlijk moet iedereen toch wel eens een Francesinha, Bacalhau à Brás of Pastéis de bacalhau gegeten hebben? Of een bezoek gebracht hebben aan de boekenwinkel Lello & Irmão of Torre de Belém. Ik ben trots op mijn collega’s bij Pinto Solutions. Veel mensen dachten “Zou je dat wel doen?” Zij hebben het idee om een Portugese webwinkel en blog op te richten, echter met open armen ontvangen en zijn met waanzinnig veel creativiteit aan de slag gegaan. Mijn dank gaat ook uit naar Manuel, Bram, Vasco en Herman die altijd klaar staan om mij snel van producten te voorzien. Maar vooral ben ik jullie dankbaar! Het is hartverwarmend om te zien dat wij in een korte tijd zoveel Facebook likes en positieve reacties op onze producten en service hebben mogen ontvangen. En onze service gaat erg ver. Het maakt mij intens gelukkig om mensen blij verrast te maken. Zoals bijvoorbeeld 24 december toen ik persoonlijk om 8:15 uur in Amersfoort stond omdat een pakketje niet goed was aangekomen. Ook zijn wij erg gebrand op kwaliteit. Salinto is het eerste bedrijf in Nederland dat Bacalhau verpakt met keurmerk en voedingsetiketten. Klanten krijgen de keuze tussen de dikkere stukken Bacalhau Body en de dunnere Bacalhau Wings. Waarom? Omdat ik dit zelf ook zou willen als ik bacalhau bestel. Om u in 2017 nog beter van dienst te kunnen zijn, zullen wij verhuizen naar een pand met grotere opslagruimte. Hierdoor kunnen wij nog meer variëteit aan Portugese producten van hoge kwaliteit aanbieden. Mijn grootste voornemen voor 2017 is mijn Portugese taal weer op te gaan pakken, zodat ik iedereen ook beter in het Portugees te woord kan staan. ? Laten we samen van 2017 een waanzinnig jaar jaar gaan. De wereld kan wel wat Portugese liefde gebruiken!


Verken meer