NIEUW: Casal Garcia wijnen bij Salinto

Casal Garcia wijn
Het is even geleden, maar dat betekent niet dat we stil zitten. We zijn druk bezig met het uitbreiden van de collectie om nog meer overheerlijke Portugese producten naar Nederland te halen. Zo hebben we sinds kort ook de heerlijke wijnen van Casal Garcia in ons assortiment.

Casal Garcia Vinho Verde White

Casal Garcia Vinho Verde is een heerlijke Portugese groene wijn. Ideaal als voorgerecht of door een maaltijd. Vooral in de oosterse keuken komt Casal Garcia Vinho Verde White perfect tot zijn recht. Bovendien is de wijn goed te combineren met lichte visgerechten en verse salades. De smaak is lekker fris en geeft een ontspannen en informeel gevoel. Wij vinden deze wijn het lekkerst wanneer deze gekoeld is tussen 8 en 10ºC.

Casal Garcia Vinho Verde Rosé

De Casal Garcia Vinho Verde Rosé is een heerlijke Portugese rosé. Door de kersen kleur van deze wijn doet het aan als een zeer fruitige rosé. De wijn kenmerkt zich met de smaken aardbei, kers en andere bosvruchten. Door de smaak van de vinho verde is dit een zeer aangename rosé om te drinken als aperitief of bij een lekkere lichte maaltijd.


Casal Garcia Sangria

De Casal Garcia Vinho Verde Sangria is een heerlijke Portugese rosé. Door de kersen kleur van deze wijn doet het aan als een zeer fruitige rosé. De wijn kenmerkt zich met de smaken aardbei, kers en andere bosvruchten. Door de smaak van de vinho verde is dit een zeer aangename rosé om te drinken als aperitief of bij een lekkere lichte maaltijd.

Aveleda

Deze heerlijke wijnen worden gemaakt door wijnhuis Aveleda. Aveleda is een naam die al meerder generaties meedraait. De eerst verkopen van flessen wijn gaan terug tot 1870, door Manuel Pedro Guedes (1837-1899), die bekend stond om zijn sterke ondernemingszin en werd beschouwd als de grondlegger van het bedrijf zoals we deze vandaag de dag kennen. Het harde werken worp zijn vruchten af, de kwaliteit van de Aveleda wijnen wordt erkend, als gouden medailles in de internationale competities won de Aveleda wijn in Berlijn (1888) en in Parijs (1889). Tot de dag van vandaag is de familie Guedes nog steeds de eigenaar van het bedrijf, zij hebben zich altijd ingezet voor het behoud van dit familie-erfgoed welke verschillende generaties overspant. Het bedrijf is nu in handen van de vijfde generatie van de familie Guedes. Wil je meer van dit wijnhuis zien?

Verken meer