Bacalhau à Brás door Jamie Oliver
Bacalhau à Brás door Jamie Oliver, geeft een moderne twist aan een traditioneel gerecht. Bacalhau à Brás is een van de meest gegeten gerechten in Portugal en waanzinnig lekker. Serveer dit gerecht aan je gasten en ze zullen eerst enigszins verbaasd zijn, maar ze zullen je snel weer bellen om nog een keer dit gerecht te komen eten. Geen wonder ook dat Jamie Oliver in zijn boek Night Feasts een eigen moderne twist geeft aan dit overheerlijke gerecht. Veel Portugezen zien dit gerecht liever op de traditionele manier bereid.
Ingrediënten
500 g gezouten kabeljauw 1 bos peterselie 2 sjalotjes 1 limoen 3 uien extra virgin olijf olie verse zwarte peper zeezout 10 kwaliteits zwarte olijven met pit 10 kwaliteits groene olijven met pit 1 theelepel chili snippers 2 eetlepels rode wijnazijn 500 gram Maris Pipers aardappelen 1.2 liter zonnebloemolie 6 vrije uitloop eieren Voor het bereiden van het gerecht kun je terecht op: Bacalhau à Brás door Jamie OliverBestel gezouten kabeljauw in onze webwinkel"
Verken meer
- Alfama
- Algarve
- alsa
- Amália Rodrigues
- assa chouriço
- assador
- Bacalao
- Bacalhau
- Bacalhau à Brás
- Bacalhau al ajoarriero
- Bacalhau Body
- Bacalhau guisado
- Bacalhau Salade
- Bacalhau Tails
- Bacalhau Wings
- bakkeljauw
- Bar
- Benfica
- Bibliotheek
- Bifes de Atum
- borrelen
- Brazil
- broodje bakkeljauw
- Brunch
- Café da Garagem
- Café Majestic
- Caldo Verde
- Carreiros do Monte
- Cartuxa Évora
- Casa do Porco Preto
- Casal Garcia
- Cascais
- Castelo de São Jorge
- Cataplana
- Cataplana pan
- Category_Travel>Lissabon
- Centro Colombo
- Centro Comercial Colombo
- Chanfana
- Chapitô
- chocolade
- chocolademousse
- Chouriço
- Christo Rei
- Clube de Fado
- Cocktail
- Cocktailbar
- Cocktails
- Cultuur
- Dansen
- Delicious Magazine
- dessert
- Drinks
- Elevador de Santa Justa
- Esporão
- Estação de Caminos de Ferro do Rossio
- Expo '98
- Feliz Ano Novo!
- Festa da Flor
- Festas do Santo António
- Food
- Forum Algarve
- Friends
- frisdrank
- Funchal
- Gedroogde kabeljauw
- Gelados Santini
- gevulde paprika
- Gorila Bubble Gum
- griezelig
- Guaraná Antarctica
- halloween
- Harry Potter
- Havenstadje
- Honing
- Hotel
- Hotel Valverde
- italiaans eten
- Jamie Oliver
- Jardim Botânico de Ajuda
- JOSÉ Gourmet
- Justin Bieber
- Kabeljauw
- Kathedraal
- kerst
- Koffie
- Lamego
- Lekkerste koffie
- linguine bronzo
- Lissabon
- Livraria Lello & Irmão
- Madeira
- Madeira Atlantic Festival
- mediterrane
- MEO Arena
- Mercados de Olhão
- Monument der Ontdekkingen
- Morue
- Mosteiro dos Jerónimos
- Muziek
- NIEUW!
- Nieuws
- OlivaMira
- Padrão dos Descobrimentos
- Paella
- Parque Das Nações
- Parque Eduardo VII
- Pasen
- Pasteis de bacalhau
- pasteitjes
- Peoducten
- Poncha
- Ponta da Piedade
- Ponte 25 de Abril
- Ponte Vasco da Gama
- Port
- Portas Largas
- Porto
- Portugal
- Portugees aardewerk
- Portugese Koffie
- Portugese olijfolie
- Portugese Rosé
- Portugese wijn
- Praça Do Comércio
- Praça Martim Moniz
- Producten
- pudding
- pudim flan
- Quinta do Portal
- recepten
- Redactionele aandacht
- Regata de Barcos Rabelos
- Reizen
- Restauarants
- Restaurant Bacalhau
- Restaurante Pharmacia
- Restaurants
- Rode wijn
- Rossio
- Santuário de Nossa Senhora dos Remédios
- São João
- Serralves em Festa
- Setúbal
- Sines
- Sintra
- Soep
- spaghetti al nero
- spanje
- Speakeasy
- Super Bock Stout
- Time Out Market
- Torre de Belém
- Torre de Vasco da Gama
- Tram 28
- Travel
- Valentijn
- Vasco da Gama
- verrigni
- verse pasta
- Vilamoura
- Vinho Verde
- Waterpark Slide & Splash
- Wijn
- wijn van de week
- Wijnhuis
- Witte wijn
- Yellow bus tours
- Zingen
- Zomer
- Zoutevis