Interest Wijn van de week

Week 42 • Portal Colheita Douro DOC Rosé 2014

Portal Colheita Douro DOC Rosé 2014

Iedere week laten wij zien welke wijn wij u aanbevelen en waarom!

Deze week presenteren wij u de Portal Colheita Douro DOC Rosé 2014. Een fruitige wijn met lichte hout nuances.

Portal Colheita Douro DOC Rosé 2014

Deze Portal Colheita Douro DOC Rosé 2014 brengt het zomerse vakantie gevoel helemaal tot leven. De droge fruitige Rosé smaakt heerlijk bij verschillende gerechten. De Portal Colheita Douro DOC Rosé 2014 is ideaal te combineren met pikant eten, gegrilde vis, schelpdieren en lichte vleessoorten.
Afkomstig uit de Douro-Tras-Os Montes regio biedt deze rosé een fruitig aroma met lichte hout nuances. De smaak biedt een zeer goede zuurtegraad in de mond en is erg elegant. Met de Tinta Roriz en Touriga Nacional druiven heeft wijnmaker Paulo Coutinho een verrukkelijke wijn gecreëerd.

 

Meer over dit wijnhuis

Quinta do Portal is een wijn producerend familiebedrijf bedrijf dat met passie het ‘Boutique Winery’ concept handhaaft. Het wijnhuis produceert met veel trots DOC Douro wijnen, premium Port wijnen en Moscatel. Deze productie, dat begon in de vroege jaren ’90 van de twintigste eeuw, heeft als basis een honderdjarig landgoed waar de familie sinds de laatste jaren van de negentiende eeuw port produceert. De betrokkenheid bij het produceren van kwaliteitswijnen is sinds het begin, de hart en ziel van Quinta do Portal. De inspanning, passie en toewijding zijn in de loop van de jaren erkend op nationaal en internationaal niveau.

Zin gekregen in een glaasje Portal Colheita Douro DOC Rosé 2014? Bestel deze dan hier.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply