Food Lifestyle

Verras je valentijn met een chocolade boodschap!

Liefde gaat door de maag en daar helpt Salinto jou bij! Laat je inspireren door onze heerlijke kook ideeën met een Valentijn twist. Salinto maakt deze dag extra speciaal met een gratis Conselheiro rosé bij een besteding van €75!* Met welk prachtig gerecht ga jij jouw liefde verrassen?

Alsa met chocolade boodschap

Met de toetjes van Alsa, pure en witte chocola en een kleine spuitzakkun je zelf een boodschap in chocolade vastleggen! Smelt de pure chocolade en doe dit in een leuke bakvorm. Dit kan bijvoorbeeld een hartje zijn. Laat dit uitharden. Dit wordt de achtergrond van jouw boodschap! Smelt vervolgens de witte chocolade en doe dit in de spuitzak. Nu kun je jouw boodschap op de pure chocoladevorm gaan schrijven! Laat de boodschap uitharden in de koelkast en leg deze daarna op je toetje. Een heerlijk dessert met een persoonlijke touch!

Maak jouw gerechten extra smaakvol met de kwaliteit van Salinto

Voor deze Valentijns gerechten bieden wij een breed assortiment aan de beste Italiaanse pasta’s en heerlijke, authentieke pudim & alsa toetjes. Ook voor alle andere Portugese en Italiaanse gerechten vind je bij ons de lekkerste etenswaren en wijnen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply