Interest Wijn van de week

Week 40 • Cabeça de Toiro

Cabeça de Toiro

Hierbij introduceren wij… de wijn van de week en deze week is dat de Cabeça de Toiro.

Iedere week laten wij zien welke wijn wij u aanbevelen en waarom!

Cabeça de Toiro

We starten met deze heerlijke Cabeça de Toiro. Deze witte wijn is vol van smaak en heerlijk verfrissend. De Cabeça de Toiro heeft een lange afdronk met een geur van tropische vruchten, abrikoos en ananas. Het is een heldere witte wijn uit de Do Tejo regio. Dankzij de Arinto, Chardonay en Sauvignon-Blanc druiven ervaart u een unieke smaaksensatie.

Meer over dit wijnhuis

Deze wijn is afkomstig van de Enoport United Wines groep. Dit is een van de oudste en bekendste Portugese wijnhuizen. Onder de Enoport United Wines groep vallen merken als Caves Velhas, Caves Dom Teodósio, Adegas Camillo Alves, Caves Acácio, Caves Monteiros en Caves Moura Basto. Met een herkenning van zowel de binnenlandse- als buitenlandse markt is dit een schot in de roos.

Caves Velhas is een merk met een hoge erkenning in het kwaliteit segment. Caves Velhas heeft de traditie en de know-how in de wijnbouw geërfd van een bedrijf dat is opgericht in 1882, door een grote ondernemer in de wijn business,
João Alves Camillo.

“Caves Velhas. Goede momenten geserveerd in een fles”, is de ondertekening van dit overkoepelende merk dat zijn naam geeft aan een aantal andere sub-merken.

Wilt u deze wijn ook proeven? Bestel hem dan hier.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply