Food Recepten

Chocoladecake van Alsa

Chocoladecake
Bijna iedereen houdt van chocolade en je kan er ontzettend veel van maken. Repen, pudding, cake, mousse, ijs, koekjes en ga zo maar door. Ook voor desserts is chocolade een favoriet. Dit keer hebben wij een heerlijk recept voor je uitgekozen: een chocoladecake van Alsa! En het is niet zomaar een cake. Hij is namelijk opgerold met daartussen chocolademousse. Hmm, bij mij loopt het water al in de mond!

Lees verder voor het volledige recept.

Continue Reading

Travel

In de winter naar Portugal

Winter in Nederland betekent regen en kou, en als we geluk hebben sneeuw. Sommigen gaan op vakantie in de winter om de zon op te zoeken of om even van huis te zijn in de grauwe tijd. Heerlijk! Maar waarheen? Portugal natuurlijk! Er is net zo veel te doen in de winter als in de zomer, lees snel verder als je benieuwd bent!

Continue Reading

Food Restaurants

Nata Lisboa in Amsterdam

NATA Lisboa
Pastel de Belém of Pastéi de Nata, wie kent ze niet? De overheerlijke roomgebakjes uit Portugal! Deze gebakjes zijn een van de meest bekende zoetigheden uit de Portugese keuken. In Portugal vind je deze gebakjes daarom op heel veel plekken, in bijna elke straat zit er wel een bakker die de gebakjes verkoopt. In Nederland is dat helaas wat lastig. Gelukkig hebben we een plek gevonden! Een hele leuke plek zelfs: NATA Lisboa. Een winkel speciaal voor deze Portugese lekkernij!

Continue Reading

Food Restaurants

Café restaurant Stork | Een uniek visrestaurant

restaurant stork
Café restaurant Stork is een uniek visrestaurant in Amsterdam. Het restaurant is gespecialiseerd in het maken van heerlijke schelp- en schaaldiergerechten. Je kunt uitstekend terecht voor een heerlijke lunch, lekker borrelen of uitgebreid dineren. Ben je een echte visliefhebber? Dan is Stork the place to be!

Continue Reading

Lifestyle

Stichting Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal

Dierenhulp
Dit keer zetten we een goed doel in het zonnetje, namelijk Stichting Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal. De stichting bestaat al sinds 2004 en zet zich in voor honden en katten binnen Europa. Ze zijn begonnen in Spanje en zetten zich nu in meerdere landen in met behulp van projecten. Ben je ook een dierenliefhebber? Lees dan verder! Continue Reading

Food Restaurants

La Tasca restaurant in Delft

La Tasca Delft
Voor een uitgebreide avond uit met overheerlijk eten moet je bij La Tasca zijn! Met een ontzettend fijne sfeer, heerlijke gerechten en wijnen, vriendelijk personeel, een origineel concept en een prachtige locatie is het zeker een restaurant om aan te raden!

Continue Reading

Travel

Glamping Portugal | Ecolodge Brejeira.

Dat Portugal een geweldige vakantiebestemming is weten we natuurlijk al. Het land heeft ontzettend veel te bieden. Er zijn velen soorten verblijven, denk aan campings, hotels en appartementen. Maar hebben je al wel eens van een glamping gehoord? Het is een ander woord voor een luxe camping. De naam komt van de twee woorden glamorous en camping. In Portugal zijn er vele prachtige glampings te vinden. Wij hebben we mooiste glamping gevonden: Ecolodge Brejeira.

Continue Reading