023 751 51 82
Winkelwagen

Bakkeljauw Body 500 gram

Morgen in huis!*
Overmorgen in huis!*
€ 12,99
€ 8,71
Op voorraad
SKU
VI-SA-ZO-500-EG-BAJ
Druif: Lekker met: Alcohol percentage: % Drinktemperatuur

Je kunt bij Salinto kiezen uit Bakkeljauw Body en wings. Bakkeljauw Body is het dikke middenstuk van de kabeljauw. Deze stukken zijn dikker dan de buitenste randen van de vis en zijn hierdoor erg geschikt voor bijvoorbeeld ovengerechten. 


Bakkeljauw of gezouten kabeljauw wordt ook wel Klipvis of Bacalhau genoemd. Surinamers, Brazilianen en Portugezen zijn zo gek hierop dat er zelfs kookboeken bestaan met duizend recepten om deze gezouten bakkeljauw te bereiden. Het meest bekende gerecht uit Suriname is broodje bakkeljauw.


Heb je genoten op vakantie van deze Surinaamse lekkernij en wil je deze gezouten bakkeljauw gerechten eens zelf thuis bereiden? Dan ben je bij Salinto aan het juiste adres. Na ontvangst bewaar je de bakkeljauw in de koelkast. Invriezen raden wij af omdat dan de structuur van de bakkeljauw wordt aangetast.


Gezouten bakkeljauw is in Nederland onder de naam bakkeljauw, bacalhau, bacalao, morue of gewoon zoutevis te koop. De stukken hebben 16 uur weektijd nodig. Leg hiervoor de bakkeljauw in water en ververs deze om de 3 uur. 


500 gram Gedroogde gezouten bakkeljauw (gadus morhua)


Koel bewaren + 2 / + 5˚c


Ingredienten: bakkeljauw, zout


Bewerking: Gezouten en gedroogd


VIS Allergeen : VIS

Je kunt bij Salinto kiezen uit Bakkeljauw Body en wings. Bakkeljauw Body is het dikke middenstuk van de kabeljauw. Deze stukken zijn dikker dan de buitenste randen van de vis en zijn hierdoor erg geschikt voor bijvoorbeeld ovengerechten. 


Bakkeljauw of gezouten kabeljauw wordt ook wel Klipvis of Bacalhau genoemd. Surinamers, Brazilianen en Portugezen zijn zo gek hierop dat er zelfs kookboeken bestaan met duizend recepten om deze gezouten bakkeljauw te bereiden. Het meest bekende gerecht uit Suriname is broodje bakkeljauw.


Heb je genoten op vakantie van deze Surinaamse lekkernij en wil je deze gezouten bakkeljauw gerechten eens zelf thuis bereiden? Dan ben je bij Salinto aan het juiste adres. Na ontvangst bewaar je de bakkeljauw in de koelkast. Invriezen raden wij af omdat dan de structuur van de bakkeljauw wordt aangetast.


Gezouten bakkeljauw is in Nederland onder de naam bakkeljauw, bacalhau, bacalao, morue of gewoon zoutevis te koop. De stukken hebben 16 uur weektijd nodig. Leg hiervoor de bakkeljauw in water en ververs deze om de 3 uur. 


500 gram Gedroogde gezouten bakkeljauw (gadus morhua)


Koel bewaren + 2 / + 5˚c


Ingredienten: bakkeljauw, zout


Bewerking: Gezouten en gedroogd


VIS Allergeen : VIS


Voedingwaarden per 100 g: 


Energie kcal / kJ 121 kcal = 508kJ


Totale vetgehalte: 0,5 g


koolhydraten: 0g


Verzadigde vetten: 0g


eiwit: 29 g


Trans-vet: 0g


Voedingsvezels: 0g


Natrium:  7350mg


 


 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bakkeljauw Body 500 gram
Uw waardering