Bacalhau

bacalhau

Op zoek naar echte bacalhau van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Salinto aan het juiste adres!
De gedroogde en gezouten kabeljauw die je in onze webwinkel kunt bestellen is duurzaam gevangen in de Noorse zee. Onze hoge kwaliteit bacalhau wordt met de hand geproduceerd. Alleen de beste en meest verse kabeljauw worden geselecteerd om vervolgens te zouten en te drogen volgens traditionele methoden.
Hygiëne is een belangrijk onderdeel van ons productie- en bewaarproces. Wij bewaren de kabeljauw niet in open bakken die aan stof of schadelijke buitenlucht kan worden blootgesteld. De kabeljauw wordt verpakt in onze eigen Salinto verpakking en wordt gekoeld bewaard. Onze merk verpakking is voorzien van een sticker met alle wettelijke informatie, houdbaarheidsdatum en een Europees keurmerk.
De kabeljauw is gezouten en gedroogd en kan daarom met de post worden verstuurd. Na ontvangst kunt u de bacalhau tot een jaar in de koelkast bewaren. Op elke verpakking staat een houdbaarheidsdatum.
Omdat Salinto u de beste kwaliteit wilt bieden, maken wij in onze webwinkel onderscheid in de Body en de Wings van de kabeljauw:

Bacalhau Body is het midden gedeelte van de vis en deze stukken zijn de dikkere gedeelten van de vis. Deze stukken zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld ovengerechten.

Bacalhau Wings zijn het dunnere gedeelte van de kabeljauw maar net zo lekker! Deze stukken zijn geschikt voor bijvoorbeeld het maken van pasteitjes, Bacalhau à Brás of een broodje bakkeljauw.

Bacalhau Tails Dit is de staart van de bacalhau. Iets lastiger schoon te maken, maar de kwaliteit is zoals u gewend bent natuurlijk wel erg goed. Bacalhau tails zijn met name geschikt om soep van te maken. 

Hieronder vind je de beste bacalhau in diverse hoeveelheden.

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal