€ 2,49
Op voorraad
In de laatste jaren is arroz Agulha de voorkeurs rijst in de Portugese keuken omdat het gemakkelijk te koken is en een mooie losse korrel geeft na het koken. De korrel is wat langer en is vooral heel geschikt voor de bereiding van gebakken rijst of om te gebruiken in ovenschotels. Cigala Agulha rijst is ook perfect voor het bereiden van bijgerechten. Heerlijk zonder toevoegingen, maar ook erg geschikt om te combineren met groenten en sauzen. Deze rijst is ook het meest geschikt om koud te eten. In combinatie met salades bijvoorbeeld,
Leuk weetje: De Portugezen zijn de grootste rijsteters in Europa. Per persoon eten zij gemiddeld 15 kilo rijst per jaar.
Nog een leuk weetje: Officieel is Portugal rijst gaan produceren in de 18e eeuw, maar grappig genoeg waren het de Mooren die omstreeks 1279 de eerste korrels naar Portugal hebben gebracht als luxe product.
Rijst wordt voornamelijk verbouwd in Noord-Portugal, in het gebied rondom de rivier de Taag.
Ben je op zoek naar een Portugees recept waarin de Cigala Agulha rijst wordt gebruikt? Sopa de cenoura is een recept voor romige wortelsoep dat je terug kunt vinden bij Elsa en Inga op het blog.
Naast de echte Portugese ingrediënten is de verse tijm wat ons betreft het geheime ingrediënt om de soep te laten smaken zoals in Portugal. Wij zeggen alvast bom apetite!
€ 2,49
Op voorraad
Gewicht | 1,1 kg |
---|---|
Merk | Cigala |
Materiaal | Plastic |
Alle genoemde prijzen zijn consumentenprijzen en incl. BTW in euro’s.
Algemene voorwaarden zijn van toepassing.
Betaalmogelijkheden en partners:
2016 - 2024 © Salinto onderdeel van Come e cala-te B.V.
De drukte voor de feestdagen is zowel bij ons, als bij de verzenders weer losgebarsten. Houdt er rekening mee dat verwerking en bezorging van een bestelling 2 tot 4 werkdagen zal duren. Wij hebben geen invloed op de verwerkingssnelheid bij de bezorgers. De laatste verzenddag vóór de Kerst is woensdag 18 december aanstaande. Houd hier alstjeblieft rekening mee. Negeren
Link gekopieerd!
Filteren